Warning: Uninitialized string offset 0 in /home/h272515/public_html/elenow/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 1

Warning: Uninitialized string offset 0 in /home/h272515/public_html/elenow/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 1

Warning: Uninitialized string offset 0 in /home/h272515/public_html/elenow/wp-includes/class-walker-comment.php on line 1

Warning: Uninitialized string offset 0 in /home/h272515/public_html/elenow/wp-includes/class-walker-comment.php on line 1

Warning: Uninitialized string offset 0 in /home/h272515/public_html/elenow/wp-includes/rest-api/endpoints/class-wp-rest-revisions-controller.php on line 1

Warning: Uninitialized string offset 0 in /home/h272515/public_html/elenow/wp-includes/rest-api/endpoints/class-wp-rest-revisions-controller.php on line 1

Warning: Uninitialized string offset 0 in /home/h272515/public_html/elenow/wp-includes/rest-api/endpoints/class-wp-rest-menus-controller.php on line 1

Warning: Uninitialized string offset 0 in /home/h272515/public_html/elenow/wp-includes/rest-api/endpoints/class-wp-rest-menus-controller.php on line 1

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the astra domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 6.7.0 افزوده شده است.) in /home/h272515/public_html/elenow/wp-includes/functions.php on line 6114
چگونه می‌توان یک حرفه ای موفق شد – النو

چگونه می‌توان یک حرفه ای موفق شد

در هر زمینه‌ای که فعالیت می‌کنید، احتمالاً آرزوی موفقیت حرفه‌ای دارید. موفقیت ممکن است به روش‌های متفاوت توسط افراد مختلف تعریف شود، اما اینکه کارمندی آگاه و متعهد، رهبری قوی و  فردی صادق باشید، همگی می‌توانند موفقیت  و رضایت حرفه ای را ایجاد کنند. صرف نظر از اینکه اهداف خود را چگونه تعریف می‌کنید یا در چه زمینه‌ای فعالیت می کنید‌، این سه مورد زیر می‌تواند به شما در دستیابی به موفقیت و رضایت در حرفه اتان کمک کند.

  • توسعه مهارت‌های حرفه‌ای 
  • ایجاد روابط حرفه‌ای
  • در دست داشتن کنترل شغل خود

 لازمه توسعه مهارت های حرفه ای  تسلط بر 4 مهارت زیر است :

تقویت مهارت های فروش 
تمرین مهارت های ارتباطی
تسلط بر مهارت های بین فردی
بادگیری مهارت های رهبری

 

 

 

 

تقویت مهارت های فروش 

در هر زمینه ای که فعالیت کنید، فروش بخش مهمی از فعالیت شما است. حتی اگر واقعاً در زمینه فروش فعالیت نمی کنید، برای حرفه ای بودن باید بتوانید ایده ها، نقش های پروژه و همکاری را بفروشید.

صادقانه به دیگران گوش دهید.

این کمک می کند که آنچه آنها به دیگران گفته اند تکرار کنید تا نشان دهید آن ها را شنیده اید علیرغم نظرات شخصی خود ، با شفقت آنها را درک کنید.

اگر می خواهید یک حرفه ای باشید و مهارت های فروش موفق را توسعه دهید ، باید تمام توجه خود را به فردی که با او صحبت می کنید اختصاص دهید.چه در حال فروش محصولات و چه در حال فروش ایده ها هستید، “محصول” خود را با وضوح ، مختصر ، با صداقت ارائه دهید و مزایای آن محصول را برجسته کنید. با استفاده از عباراتی مانند ، “آیا تمایل به ادامه دادن دارید؟” و “آیا آماده پیشرفت هستید؟” و به فرد اجازه دهید به ادامه صحبت رضایت دهد. درک کنید که مشتریان و همکاران شما از آنچه شما ارائه می کنید انتظار دارند. این انتظارات مهمتر از آن چیزی که شما فکر می کنید آنها باید به آن احتیاج داشته باشند یا انتظار داشته باشند.

تمرین مهارت های ارتباطی 

مهارت های ارتباطی در هر زمینه حرفه ای به شما کمک می کند و حتی ممکن است برای زندگی شخصی شما نیز مفید باشد. نحوه برقراری ارتباط می تواند بر اولین برداشت دیگران از شما تأثیر بگذارد و ممکن است فرصت های حرفه ای شما را ایجادکند یا از بین ببرد.

نسبت به خود آگاه باشید – نه فقط ظاهر خود (که مهم است) ، بلکه کلمات ، لحن و زبان بدن خود را نیز بشناسید

با گفتن اولین چیزی که به ذهنتان می رسد مقاومت کنید. در عوض، سعی کنید 5 ثانیه یا بیشتر مكث كنید، و اگر هنوز فکر می کنید نظرات شما مرتبط است به گفتگو ادامه دهید و ایده خود را بیان کنید.

اگر به طور طبیعی خجالتی هستید یا آهسته صحبت می کنید ، خود را به چالش بکشید تا در مکالمات صریح تر و فعال تر باشید.

قبل از شروع مکالمه ، اهداف مکالمه خود را بدانید .

نسبت به دیگران همدل باشید. اگر کسی (مشتری ، همکار ، مدیر و غیره) برایش سخت است ، مشکلات او را درک کنید. خودتان را به جای آن شخص بگذارید و سعی کنید به چیزهایی فکر کنید که در آن لحظه ممکن است بخواهید بشنوید. فقط مطمئن شوید که حرفه ای و مناسب نقش خود باشید.

 

تسلط بر مهارت های بین فردی 

 اگر می خواهید بخشی از هر تیم حرفه ای باشید ، مهارت های بین فردی ضروری است. صرف نظر از اینکه در چه زمینه حرفه ای کار می کنید، توانایی کنار آمدن با دیگران و همکاری مشترک بخش مهمی در هر کسب و کاری است.

در هنگام تعامل با دیگران ، مراقب باشید با چه کسی صحبت می کنید و چگونه ممکن است با او برخورد کنید.

قبول کنید که ممکن است دائماً با دیگران موافق نباشید و آنها همیشه با شما موافق نباشند. اشکالی ندارد  می توانید راه هایی برای سازش پیدا کنید یا موافقت خود را با مخالفت اعلام کنید. فقط سعی نکنید با دیگران بحث یا دعوا کنید ، زیرا ممکن است منجر به آسیب دیدن احساسات در روابط حرفه ای شود. در صورت لزوم انتقاد سازنده ای ارائه دهید که شامل گزینه های جایگزین باشد.

از یک همکار مورد اعتماد بخواهید تا مهارت های بین فردیتان را به شما بازخورد دهد. به آنها بگویید در حال توسعه مهارت های بین فردی خودهستید و می‌خواهید بدانید چگونه با دیگران برخورد می کنید.

یادگیری مهارت های رهبری 

 اگر امیدوار هستید که یک حرفه ای موفق می‌شوید، احتمالاً آرزوی دستیابی به نقش رهبری را دارید. بهترین راه برای آماده شدن برای آن نقش این است که مهارت های رهبری خود را قبل از ارتقاء به نقش مدیریتی توسعه دهید.

نیازهای دیگران و نیازهای شرکت را بر نیازهای خود ترجیح دهید.

دیگران را توانمند سازید. افراد دیگر را به خاطر کارشان تحسین کنید و موفقیت آنها را هر روز جشن بگیرید.

به یاد داشته باشید که هر اقدامی به هویت شما به عنوان یک رهبر کمک می کند. به جای اینکه به هر اقدام یا تعامل به عنوان یک رویداد منفرد نگاه کنید، آنها را مجموعه ای از مراحل مسیر موفقیت و رهبری در نظر بگیرید.

مهارت های تصمیم گیری آگاهانه را تمرین کنید. اطمینان حاصل کنید که هر تصمیمی که می گیرید برای شما و شرکت فرصت های جدیدی ایجاد می کنید.

 

قبل از اینکه دیگران از شما درخواست کنند به آنها کمک کنید

 راه آسان برای نشان دادن متمایز بودن شما به همکاران و مافوقتان این است که قبل از اینکه دیگران از شما درخواست کنند به آنها کمک کنید. اگر همدلی را تمرین می کنید و بر مهارت های رهبری خود کار می کنید متوجه خواهید شد دیگران چه موقع در پروژه با مشکل مواجه می شوند.

 اکثر افرادی که با آنها کار می کنید در صورت تمایل از شما کمک میخواهند، اما ارائه کمک شما قبل از اینکه دیگران از شما درخواست کنند شما را از بقیه متمایز می کند.

فقط کمک کلی یا مبهم ارائه ندهید. توجه داشته باشید که دیگران روی چه چیزی کار می کنند یا با آن مشکل دارند آن وقت راه های خاصی را برای کمک به آن پروژه ارائه دهید.

در هر مرحله قدردانی کنید

بسته به رشته ای که در آن کار می کنید ، ممکن است به راحتی احساس کنید که شغل شما مهمتر از مشاغل دیگران است. هیچ موقعیتی در محل کار شما نمی تواند بدون تلاش خستگی ناپذیر کارمندان دیگر کار کند ، در بسیاری از مواقع این تلاش ها نادیده گرفته می شود.

اگر می خواهید روابط حرفه ای قوی ایجاد کنید ، باید به همه افرادی که با آنها کار می کنید و کسانی که برای شما کار می کنند احترام بگذارید و از آنها قدردانی کنید.

اگر کسی مرتکب اشتباهی شد، قبل از اینکه فقط اشتباه او را گوش زد کنید بابت کارهایی که به درستی انجام شده او را تشویق کنید و در مورد نحوه انجام بهتر آن کار در آینده راهنمایی لازم را ارائه دهید.

در تحسین دیگران صادق باشید. و از افراد بابت کارهایی که انجام داده اند، قدردانی کنید.

به همکاران و کارکنان خود علاقه نشان دهید

اگر می خواهید روابط حرفه ای قوی ایجاد یا تقویت کنید ، به زندگی همکاران و کارکنان خود علاقه واقعی نشان دهید. به یاد داشته باشید که هر کارمند انسانی است که افکار و احساسات شخصی و تجربیات معناداری دارد.

وقتی در محل کار به دیگران علاقه نشان می دهید، حرفه ای رفتار کنید. سوالات نامناسب نپرسید و هیچ کس را مسخره نکنید. در عوض، بپرسید آیا همکاران یا کارمندان شما آخر هفته/تعطیلات/خوبی راگذرانده اند، و اگر فردی که با او صحبت می کنید در مورد کارهایی که انجام داده توضیح بیشتری داد، از آن به عنوان فرصتی برای شناخت بهتر او استفاده کنید.

به جای صحبت کردن، گوش دادن را تمرین کنید. بدانید که دیگران در محل کار شما چه چیزهایی را دوست دارند یا دوست ندارند و سعی کنید آنها را در سطح انسانی بدون قضاوت درک کنید. یک کسب و کار خوب، کارکنان خود را حفظ میکند نه اینکه فقط جذب و استخدام انجام دهد.

 

شبکه سازی را تمرین کنید.

 شبکه سازی یک راه مهم برای ایجاد و گسترش روابط حرفه ای است. به جای آنکه در وضعیتی قرار بگیرید که به صورت کورکورانه امیدوار به ایجاد نوعی ارتباط باشید، آماده شبکه سازی شوید و مهارت های مناسب را یاد بگیرید.

در رویدادهای شبکه ای در زمینه فعالیت خود شرکت کنید و هرگونه گردهمایی حرفه ای را در کار خود به عنوان یک فرصت بالقوه برای ایجاد ارتباط با دیگران در نظر بگیرید.

کسی را برای ملاقات نادیده نگیرید، ممکن است شخصی خاص برای شبکه سازی مورد نظر شما باشد اما گاهی آن شخص وقت ندارد یا تمایل ندارد با شما ارتباط برقرار کند این موضوع شما را ناراحت نکند و دست از شبکه سازی و ارتباط با افراد برندارید. هر کسی که در هر حرفه ای ملاقات می کنید می تواند مهم باشد و شما می توانید برای آن شخص مهم باشید.

برنامه داشته باشید، این مهم است که بدانید در مورد چه چیزی می خواهید صحبت کنید و چه نوع رابطه ای حرفه ای را می خواهید ایجاد کنید ، اما با این فکر، پیشنهاد یک غریبه برای تعامل را رد نکنید.

در همه حال گشاده رو، صادق و دوست باشید. این به شما کمک می کند تا با افرادی آشنا شوید که دیگران می خواهند با آنها کار کنند و به شبکه های حرفه ای خود دعوت کنند.

تماس هایی را که ایجاد کرده اید پیگیری کنید و مطمئن باشید که پیشنهادهایی را که ممکن است به دیگران داده اید دنبال کنید. این به دیگران نشان می دهد که شما فردی هستید که حرف خود را می زنید و ممکن است در آینده فردی مفید برای ارتباط باشید.

مسوولیت اعمال خود را بپذیرد.

مسئولیت پذیری یعنی در مورد دستاوردهای خود فروتن نباشید، اما باید مسئولیت اشتباهات خود را نیز بر عهده بگیرید. سعی نکنید تقصیر را کنار بگذارید و از اشتباهات خود بیش از حد دفاع نکنید. به سادگی قبول کنید که اشتباهی رخ داده است، اقدامی را که باید متفاوت انجام میدادید، بپذیرید و از این حادثه به عنوان یک تجربه یادگیری استفاده کنید.

تلاش برای سرزنش دیگران در مورد اشتباهات شما ممکن است باعث شود که در حال حاضر نسبت به خودتان احساس بهتری داشته باشید، اما همکاران یا کارمندان شما از سرزنش شما ناراحت شوند، مدیران شما ممکن است احترام خود را نسبت به شما از دست بدهند.

مهم است که مسئولیت خطاهای خود را بر عهده بگیرید، اما مهمتر از آن این است که سعی کنید از اشتباهات درس بگیرید و آنچه در دفعات بعدی می توانید متفاوت انجام دهید را بیابید و ادامه دهید.

 

به خودتان انگیزه دهید.

در دنیای حرفه ای، هیچ کس به شما در برنامه ریزی زمان یا ایجاد انگیزه در پروژه ای که از آن ترسیده ایدکمک نخواهد کرد. شما باید قدرت و مسئولیت خود را فرا بگیرید تا محرک خودتان باشید. این بدان معناست که ریسک های حساب شده و آگاهانه ای را اتخاذ کنید، ایده های جدیدی ارائه دهید و همیشه برنامه داشته باشید.

منتظر نمانید تا کار به شما واگذار شود. اگر کار خود را به پایان رساندید، به رئیس خود اطلاع دهید و کار بیشتری بخواهید. این امر ابتکار و اخلاق کاری قوی را نشان می دهد.

زمان خود را مدیریت کنید. از مهلت پیش بینی شده جلوتر باشید. از قبل بدانید چه قسمت هایی از پروژه شما باید در چه تاریخ های تکمیل شود. به این ترتیب شما می توانید طبق برنامه پیش روید (یا حتی زودتر از زمان مشخص شده پروزه را به پایان برسانید)، با این روش، روی همکاران و مدیران خود تأثیر بسزایی خواهید گذاشت.

درخواست کردن را یاد بگیرید.

درخواست کنید، خواهان توضیح باشید، فرصت ها به ندرت بدون هیچ گونه تلاشی به دست می آیند و همین امر در مورد فرصت های حرفه ای نیز صادق است. اگر دستورالعمل های مدیر یک پروژه مبهم است، توضیح بیشتری بخواهید. اگر در پروژه ای به کمک نیاز دارید، از شخصی که به کار او اعتماد دارید بپرسید که آیا می تواند به برنامه شما نگاه کند. اگر می خواهید ارتقا یا افزایش حقوق داشته باشید، باید برای آن درخواست دهید. درخواست کردن ضرری برای شما ندارد. اگر با افراد معقول کار کنید، احتمالاً پاسخ منطقی دریافت خواهید کرد. درخواست بعضی موارد، از جمله درخواست مسئولیت بیشتر یا پروژه های اضافی، نه تنها شهرت شما را افزایش می دهد، بلکه می تواند باعث شود احساس رضایت بیشتری در کار خود داشته باشید.

اهداف هوشمندانه ایجاد کنید.

داشتن هدف برای بهتر شدن خود ، هم در زندگی شخصی و هم در زندگی حرفه ای مهم است. اما اهدافی که تعیین می کنید باید SMART باشد، S.M.A.R.T مخفف ۵ کلمه زیر است

  • Specific
  • Measurable
  • Achievable
  • Results-focused
  • Time-bound 

S. هدف باید خاص باشد: ساده و واضح باشید با آنچه که امیدوار هستید به آن برسید. به عنوان مثال ، به جای اینکه مبهم بخواهید در محل کار خود بهتر عمل کنید ، یک هدف مشخص مانند دستمزد گرفتن یا ارتقاء را در نظر داشته باشید.

M. قابل اندازه گیری باشد: وقتی اهداف خود را ایجاد می کنید ، مطمئن شوید که می توان آنها را اندازه گیری کرد. به این ترتیب شما تصور روشنی از اینکه آیا به هدفتان رسیده اید یا خیر ، خواهید داشت. به عنوان مثال ، اگر هدف شما مربوط به کار است ، ممکن است بخواهید هدف خود را با افزایش یا عدم افزایش حقوق یا مسئولیت های خود بسنجید.

A.دست یافتنی باشد: مطمئن شوید که اهداف شما واقعی و مرتبط با حرفه شما هستند. یک هدف دست یافتنی خوب باید شما را به اندازه کافی برای آزمایش توانایی های خود تحت قرارفشار دهد ، اما در نهایت به اندازه کافی واضح تعریف شده باشدتا بتوانید به هدف نهایی خود برسید. به عنوان مثال ، به جای هدفگذاری برای مدیرعامل شدن در شرکت، برای ارتقاء در موقعیتی که واقعاً واجد شرایط آن هستید، تلاش کنید. همیشه می توانید از آنجا به سمت بالا حرکت کنید، اما با موقعیتی شروع کنید که در این مقطع زمانی واقع بینانه و دست یافتنی است.

R.اهداف متمرکز بر نتایج: اهدافی را خلق کنید که نتایج تلاش شما را اندازه گیری می کند، نه فعالیت های شما.

T.زمان مشخص داشته باشد: یک چارچوب زمانی مناسب تنظیم کنید بطوریکه احساس فوریت ایجاد کند که شما را به انجام کار برانگیزد ، به اندازه ای باشد که بتوانید به هدفتان برسید. به عنوان مثال، سعی نکنید تا پایان هفته ارتقا شغلی پیدا کنید. یک بازه زمانی مناسب بازه ای بین شش تا هشت ماه آینده است در این مدت سخت کار کنید، ارزش خود را به رئیس و همکاران خود ثابت کنید و سپس با رئیس خود تماس بگیرید و درخواست افزایش حقوق یا ارتقاء شغلی دهید.

   

 

 

در هر زمینه‌ای که فعالیت می‌کنید، احتمالاً آرزوی موفقیت حرفه‌ای دارید. موفقیت ممکن است به روش‌های متفاوت توسط افراد مختلف تعریف شود، اما اینکه کارمندی آگاه و متعهد، رهبری قوی و  فردی صادق باشید، همگی می‌توانند موفقیت  و رضایت حرفه ای را ایجاد کنند. صرف نظر از اینکه اهداف خود را چگونه تعریف می‌کنید یا در چه زمینه‌ای فعالیت می کنید‌، این سه مورد زیر می‌تواند به شما در دستیابی به موفقیت و رضایت در حرفه اتان کمک کند.

  • توسعه مهارت‌های حرفه‌ای 
  • ایجاد روابط حرفه‌ای
  • در دست داشتن کنترل شغل خود

 

 لازمه توسعه مهارت های حرفه ای  تسلط بر 4 مهارت زیر است :

تقویت مهارت های فروش 

تمرین مهارت های ارتباطی




 

تقویت مهارت های فروش 

در هر زمینه ای که فعالیت کنید، فروش بخش مهمی از فعالیت شما است. حتی اگر واقعاً در زمینه فروش فعالیت نمی کنید، برای حرفه ای بودن باید بتوانید ایده ها ، نقش های پروژه و همکاری را بفروشید.

صادقانه به دیگران گوش دهید.

این کمک می کند که آنچه آنها به دیگران گفته اند تکرار کنید تا نشان دهید آن ها را شنیده اید علیرغم نظرات شخصی خود ، با شفقت آنها را درک کنید.

اگر می خواهید یک حرفه ای باشید و مهارت های فروش موفق را توسعه دهید ، باید تمام توجه خود را به فردی که با او صحبت می کنید اختصاص دهید.چه در حال فروش محصولات و چه در حال فروش ایده ها هستید، “محصول” خود را با وضوح ، مختصر ، با صداقت ارائه دهید و مزایای آن محصول را برجسته کنید. با استفاده از عباراتی مانند ، “آیا تمایل به ادامه دادن دارید؟” و “آیا آماده پیشرفت هستید؟” و به فرد اجازه دهید به ادامه صحبت رضایت دهد. درک کنید که مشتریان و همکاران شما از آنچه شما ارائه می کنید انتظار دارند. این انتظارات مهمتر از آن چیزی که شما فکر می کنید آنها باید به آن احتیاج داشته باشند یا انتظار داشته باشند.

تمرین مهارت های ارتباطی 

مهارت های ارتباطی در هر زمینه حرفه ای به شما کمک می کند و حتی ممکن است برای زندگی شخصی شما نیز مفید باشد. نحوه برقراری ارتباط می تواند بر اولین برداشت دیگران از شما تأثیر بگذارد و ممکن است فرصت های حرفه ای شما را ایجادکند یا از بین ببرد.

نسبت به خود آگاه باشید – نه فقط ظاهر خود (که مهم است) ، بلکه کلمات ، لحن و زبان بدن خود را نیز بشناسید

با گفتن اولین چیزی که به ذهنتان می رسد مقاومت کنید. در عوض، سعی کنید 5 ثانیه یا بیشتر مكث كنید، و اگر هنوز فکر می کنید نظرات شما مرتبط است به گفتگو ادامه دهید و ایده خود را بیان کنید.

اگر به طور طبیعی خجالتی هستید یا آهسته صحبت می کنید ، خود را به چالش بکشید تا در مکالمات صریح تر و فعال تر باشید.

قبل از شروع مکالمه ، اهداف مکالمه خود را بدانید .

نسبت به دیگران همدل باشید. اگر کسی (مشتری ، همکار ، مدیر و غیره) برایش سخت است ، مشکلات او را درک کنید. خودتان را به جای آن شخص بگذارید و سعی کنید به چیزهایی فکر کنید که در آن لحظه ممکن است بخواهید بشنوید. فقط مطمئن شوید که حرفه ای و مناسب نقش خود باشید.

 

تسلط بر مهارت های بین فردی 

 اگر می خواهید بخشی از هر تیم حرفه ای باشید ، مهارت های بین فردی ضروری است. صرف نظر از اینکه در چه زمینه حرفه ای کار می کنید، توانایی کنار آمدن با دیگران و همکاری مشترک بخش مهمی در هر کسب و کاری است.

در هنگام تعامل با دیگران ، مراقب باشید با چه کسی صحبت می کنید و چگونه ممکن است با او برخورد کنید.

قبول کنید که ممکن است دائماً با دیگران موافق نباشید و آنها همیشه با شما موافق نباشند. اشکالی ندارد  می توانید راه هایی برای سازش پیدا کنید یا موافقت خود را با مخالفت اعلام کنید. فقط سعی نکنید با دیگران بحث یا دعوا کنید ، زیرا ممکن است منجر به آسیب دیدن احساسات در روابط حرفه ای شود. در صورت لزوم انتقاد سازنده ای ارائه دهید که شامل گزینه های جایگزین باشد.

از یک همکار مورد اعتماد بخواهید تا مهارت های بین فردیتان را به شما بازخورد دهد. به آنها بگویید در حال توسعه مهارت های بین فردی خودهستید و می‌خواهید بدانید چگونه با دیگران برخورد می کنید.

مهارت های رهبری را بیاموزید

 اگر امیدوار هستید که یک حرفه ای موفق می‌شوید، احتمالاً آرزوی دستیابی به نقش رهبری را دارید. بهترین راه برای آماده شدن برای آن نقش این است که مهارت های رهبری خود را قبل از ارتقاء به نقش مدیریتی توسعه دهید.

نیازهای دیگران و نیازهای شرکت را بر نیازهای خود ترجیح دهید.

دیگران را توانمند سازید. افراد دیگر را به خاطر کارشان تحسین کنید و موفقیت آنها را هر روز جشن بگیرید.

به یاد داشته باشید که هر اقدامی به هویت شما به عنوان یک رهبر کمک می کند. به جای اینکه به هر اقدام یا تعامل به عنوان یک رویداد منفرد نگاه کنید، آنها را مجموعه ای از مراحل مسیر موفقیت و رهبری در نظر بگیرید.

مهارت های تصمیم گیری آگاهانه را تمرین کنید. اطمینان حاصل کنید که هر تصمیمی که می گیرید برای شما و شرکت فرصت های جدیدی ایجاد می کنید.

 

قبل از اینکه دیگران از شما درخواست کنند به آنها کمک کنید

 راه آسان برای نشان دادن متمایز بودن شما به همکاران و مافوقتان این است که قبل از اینکه دیگران از شما درخواست کنند به آنها کمک کنید. اگر همدلی را تمرین می کنید و بر مهارت های رهبری خود کار می کنید متوجه خواهید شد دیگران چه موقع در پروژه با مشکل مواجه می شوند.

 اکثر افرادی که با آنها کار می کنید در صورت تمایل از شما کمک میخواهند، اما ارائه کمک شما قبل از اینکه دیگران از شما درخواست کنند شما را از بقیه متمایز می کند.

فقط کمک کلی یا مبهم ارائه ندهید. توجه داشته باشید که دیگران روی چه چیزی کار می کنند یا با آن مشکل دارند آن وقت راه های خاصی را برای کمک به آن پروژه ارائه دهید.

در هر مرحله قدردانی کنید

بسته به رشته ای که در آن کار می کنید ، ممکن است به راحتی احساس کنید که شغل شما مهمتر از مشاغل دیگران است. هیچ موقعیتی در محل کار شما نمی تواند بدون تلاش خستگی ناپذیر کارمندان دیگر کار کند ، در بسیاری از مواقع این تلاش ها نادیده گرفته می شود.

اگر می خواهید روابط حرفه ای قوی ایجاد کنید ، باید به همه افرادی که با آنها کار می کنید و کسانی که برای شما کار می کنند احترام بگذارید و از آنها قدردانی کنید.

اگر کسی مرتکب اشتباهی شد، قبل از اینکه فقط اشتباه او را گوش زد کنید بابت کارهایی که به درستی انجام شده او را تشویق کنید و در مورد نحوه انجام بهتر آن کار در آینده راهنمایی لازم را ارائه دهید.

در تحسین دیگران صادق باشید. و از افراد بابت کارهایی که انجام داده اند، قدردانی کنید.

به همکاران و کارکنان خود علاقه نشان دهید

اگر می خواهید روابط حرفه ای قوی ایجاد یا تقویت کنید ، به زندگی همکاران و کارکنان خود علاقه واقعی نشان دهید. به یاد داشته باشید که هر کارمند انسانی است که افکار و احساسات شخصی و تجربیات معناداری دارد.

وقتی در محل کار به دیگران علاقه نشان می دهید، حرفه ای رفتار کنید. سوالات نامناسب نپرسید و هیچ کس را مسخره نکنید. در عوض، بپرسید آیا همکاران یا کارمندان شما آخر هفته/تعطیلات/خوبی راگذرانده اند، و اگر فردی که با او صحبت می کنید در مورد کارهایی که انجام داده توضیح بیشتری داد، از آن به عنوان فرصتی برای شناخت بهتر او استفاده کنید.

به جای صحبت کردن، گوش دادن را تمرین کنید. بدانید که دیگران در محل کار شما چه چیزهایی را دوست دارند یا دوست ندارند و سعی کنید آنها را در سطح انسانی بدون قضاوت درک کنید. یک کسب و کار خوب، کارکنان خود را حفظ میکند نه اینکه فقط جذب و استخدام انجام دهد.

 

شبکه سازی را تمرین کنید.

 شبکه سازی یک راه مهم برای ایجاد و گسترش روابط حرفه ای است. به جای آنکه در وضعیتی قرار بگیرید که به صورت کورکورانه امیدوار به ایجاد نوعی ارتباط باشید، آماده شبکه سازی شوید و مهارت های مناسب را یاد بگیرید.

در رویدادهای شبکه ای در زمینه فعالیت خود شرکت کنید و هرگونه گردهمایی حرفه ای را در کار خود به عنوان یک فرصت بالقوه برای ایجاد ارتباط با دیگران در نظر بگیرید.

کسی را برای ملاقات نادیده نگیرید، ممکن است شخصی خاص برای شبکه سازی مورد نظر شما باشد اما گاهی آن شخص وقت ندارد یا تمایل ندارد با شما ارتباط برقرار کند این موضوع شما را ناراحت نکند و دست از شبکه سازی و ارتباط با افراد برندارید. هر کسی که در هر حرفه ای ملاقات می کنید می تواند مهم باشد و شما می توانید برای آن شخص مهم باشید.

برنامه داشته باشید، این مهم است که بدانید در مورد چه چیزی می خواهید صحبت کنید و چه نوع رابطه ای حرفه ای را می خواهید ایجاد کنید ، اما با این فکر، پیشنهاد یک غریبه برای تعامل را رد نکنید.

در همه حال گشاده رو، صادق و دوست باشید. این به شما کمک می کند تا با افرادی آشنا شوید که دیگران می خواهند با آنها کار کنند و به شبکه های حرفه ای خود دعوت کنند.

تماس هایی را که ایجاد کرده اید پیگیری کنید و مطمئن باشید که پیشنهادهایی را که ممکن است به دیگران داده اید دنبال کنید. این به دیگران نشان می دهد که شما فردی هستید که حرف خود را می زنید و ممکن است در آینده فردی مفید برای ارتباط باشید.

مسوولیت اعمال خود را بپذیرد.

مسئولیت پذیری یعنی در مورد دستاوردهای خود فروتن نباشید، اما باید مسئولیت اشتباهات خود را نیز بر عهده بگیرید. سعی نکنید تقصیر را کنار بگذارید و از اشتباهات خود بیش از حد دفاع نکنید. به سادگی قبول کنید که اشتباهی رخ داده است، اقدامی را که باید متفاوت انجام میدادید، بپذیرید و از این حادثه به عنوان یک تجربه یادگیری استفاده کنید.

تلاش برای سرزنش دیگران در مورد اشتباهات شما ممکن است باعث شود که در حال حاضر نسبت به خودتان احساس بهتری داشته باشید، اما همکاران یا کارمندان شما از سرزنش شما ناراحت شوند، مدیران شما ممکن است احترام خود را نسبت به شما از دست بدهند.

مهم است که مسئولیت خطاهای خود را بر عهده بگیرید، اما مهمتر از آن این است که سعی کنید از اشتباهات درس بگیرید و آنچه در دفعات بعدی می توانید متفاوت انجام دهید را بیابید و ادامه دهید.

 

به خودتان انگیزه دهید.

در دنیای حرفه ای، هیچ کس به شما در برنامه ریزی زمان یا ایجاد انگیزه در پروژه ای که از آن ترسیده ایدکمک نخواهد کرد. شما باید قدرت و مسئولیت خود را فرا بگیرید تا محرک خودتان باشید. این بدان معناست که ریسک های حساب شده و آگاهانه ای را اتخاذ کنید، ایده های جدیدی ارائه دهید و همیشه برنامه داشته باشید.

منتظر نمانید تا کار به شما واگذار شود. اگر کار خود را به پایان رساندید، به رئیس خود اطلاع دهید و کار بیشتری بخواهید. این امر ابتکار و اخلاق کاری قوی را نشان می دهد.

زمان خود را مدیریت کنید. از مهلت پیش بینی شده جلوتر باشید. از قبل بدانید چه قسمت هایی از پروژه شما باید در چه تاریخ های تکمیل شود. به این ترتیب شما می توانید طبق برنامه پیش روید (یا حتی زودتر از زمان مشخص شده پروزه را به پایان برسانید)، با این روش، روی همکاران و مدیران خود تأثیر بسزایی خواهید گذاشت.

درخواست کردن را یاد بگیرید.

درخواست کنید، خواهان توضیح باشید، فرصت ها به ندرت بدون هیچ گونه تلاشی به دست می آیند و همین امر در مورد فرصت های حرفه ای نیز صادق است. اگر دستورالعمل های مدیر یک پروژه مبهم است، توضیح بیشتری بخواهید. اگر در پروژه ای به کمک نیاز دارید، از شخصی که به کار او اعتماد دارید بپرسید که آیا می تواند به برنامه شما نگاه کند. اگر می خواهید ارتقا یا افزایش حقوق داشته باشید، باید برای آن درخواست دهید. درخواست کردن ضرری برای شما ندارد. اگر با افراد معقول کار کنید، احتمالاً پاسخ منطقی دریافت خواهید کرد. درخواست بعضی موارد، از جمله درخواست مسئولیت بیشتر یا پروژه های اضافی، نه تنها شهرت شما را افزایش می دهد، بلکه می تواند باعث شود احساس رضایت بیشتری در کار خود داشته باشید.

اهداف هوشمندانه ایجاد کنید.

داشتن هدف برای بهتر شدن خود ، هم در زندگی شخصی و هم در زندگی حرفه ای مهم است. اما اهدافی که تعیین می کنید باید SMART باشد، S.M.A.R.T مخفف ۵ کلمه زیر است

  • Specific
  • Measurable
  • Achievable
  • Results-focused
  • Time-bound 

S. هدف باید خاص باشد: ساده و واضح باشید با آنچه که امیدوار هستید به آن برسید. به عنوان مثال ، به جای اینکه مبهم بخواهید در محل کار خود بهتر عمل کنید ، یک هدف مشخص مانند دستمزد گرفتن یا ارتقاء را در نظر داشته باشید.

M. قابل اندازه گیری باشد: وقتی اهداف خود را ایجاد می کنید ، مطمئن شوید که می توان آنها را اندازه گیری کرد. به این ترتیب شما تصور روشنی از اینکه آیا به هدفتان رسیده اید یا خیر ، خواهید داشت. به عنوان مثال ، اگر هدف شما مربوط به کار است ، ممکن است بخواهید هدف خود را با افزایش یا عدم افزایش حقوق یا مسئولیت های خود بسنجید.

A.دست یافتنی باشد: مطمئن شوید که اهداف شما واقعی و مرتبط با حرفه شما هستند. یک هدف دست یافتنی خوب باید شما را به اندازه کافی برای آزمایش توانایی های خود تحت قرارفشار دهد ، اما در نهایت به اندازه کافی واضح تعریف شده باشدتا بتوانید به هدف نهایی خود برسید. به عنوان مثال ، به جای هدفگذاری برای مدیرعامل شدن در شرکت، برای ارتقاء در موقعیتی که واقعاً واجد شرایط آن هستید، تلاش کنید. همیشه می توانید از آنجا به سمت بالا حرکت کنید، اما با موقعیتی شروع کنید که در این مقطع زمانی واقع بینانه و دست یافتنی است.

R.اهداف متمرکز بر نتایج: اهدافی را خلق کنید که نتایج تلاش شما را اندازه گیری می کند، نه فعالیت های شما.

T.زمان مشخص داشته باشد: یک چارچوب زمانی مناسب تنظیم کنید بطوریکه احساس فوریت ایجاد کند که شما را به انجام کار برانگیزد ، به اندازه ای باشد که بتوانید به هدفتان برسید. به عنوان مثال، سعی نکنید تا پایان هفته ارتقا شغلی پیدا کنید. یک بازه زمانی مناسب بازه ای بین شش تا هشت ماه آینده است در این مدت سخت کار کنید، ارزش خود را به رئیس و همکاران خود ثابت کنید و سپس با رئیس خود تماس بگیرید و درخواست افزایش حقوق یا ارتقاء شغلی دهید.

در هر زمینه‌ای که فعالیت می‌کنید، احتمالاً آرزوی موفقیت حرفه‌ای دارید. موفقیت ممکن است به روش‌های متفاوت توسط افراد مختلف تعریف شود، اما اینکه کارمندی آگاه و متعهد، رهبری قوی و  فردی صادق باشید، همگی می‌توانند موفقیت  و رضایت حرفه ای را ایجاد کنند. صرف نظر از اینکه اهداف خود را چگونه تعریف می‌کنید یا در چه زمینه‌ای فعالیت می کنید‌، این سه مورد زیر می‌تواند به شما در دستیابی به موفقیت و رضایت در حرفه اتان کمک کند.

  • توسعه مهارت‌های حرفه‌ای 
  • ایجاد روابط حرفه‌ای
  • در دست داشتن کنترل شغل خود

هر کدام از این موارد بالا به مهارت‌هایی نیاز دارد تا بتواند به شکل صحیح اجرا شود.

 توسعه مهارت های حرفه ای لازم است تسلط بر 4 مهارت زیر را در خود افزایش 

 

مهارت های فروش خود را تقویت کنید.

در هر زمینه ای که فعالیت کنید، فروش بخش مهمی از فعالیت شما است. حتی اگر واقعاً در زمینه فروش فعالیت نمی کنید، برای حرفه ای بودن باید بتوانید ایده ها ، نقش های پروژه و همکاری را بفروشید.

صادقانه به دیگران گوش دهید.

این کمک می کند که آنچه آنها به دیگران گفته اند تکرار کنید تا نشان دهید آن ها را شنیده اید علیرغم نظرات شخصی خود ، با شفقت آنها را درک کنید.

اگر می خواهید یک حرفه ای باشید و مهارت های فروش موفق را توسعه دهید ، باید تمام توجه خود را به فردی که با او صحبت می کنید اختصاص دهید.چه در حال فروش محصولات و چه در حال فروش ایده ها هستید، “محصول” خود را با وضوح ، مختصر ، با صداقت ارائه دهید و مزایای آن محصول را برجسته کنید. با استفاده از عباراتی مانند ، “آیا تمایل به ادامه دادن دارید؟” و “آیا آماده پیشرفت هستید؟” و به فرد اجازه دهید به ادامه صحبت رضایت دهد. درک کنید که مشتریان و همکاران شما از آنچه شما ارائه می کنید انتظار دارند. این انتظارات مهمتر از آن چیزی که شما فکر می کنید آنها باید به آن احتیاج داشته باشند یا انتظار داشته باشند.

مهارتهای ارتباطی را تمرین کنید

مهارت های ارتباطی در هر زمینه حرفه ای به شما کمک می کند و حتی ممکن است برای زندگی شخصی شما نیز مفید باشد. نحوه برقراری ارتباط می تواند بر اولین برداشت دیگران از شما تأثیر بگذارد و ممکن است فرصت های حرفه ای شما را ایجادکند یا از بین ببرد.

نسبت به خود آگاه باشید – نه فقط ظاهر خود (که مهم است) ، بلکه کلمات ، لحن و زبان بدن خود را نیز بشناسید

با گفتن اولین چیزی که به ذهنتان می رسد مقاومت کنید. در عوض، سعی کنید 5 ثانیه یا بیشتر مكث كنید، و اگر هنوز فکر می کنید نظرات شما مرتبط است به گفتگو ادامه دهید و ایده خود را بیان کنید.

اگر به طور طبیعی خجالتی هستید یا آهسته صحبت می کنید ، خود را به چالش بکشید تا در مکالمات صریح تر و فعال تر باشید.

قبل از شروع مکالمه ، اهداف مکالمه خود را بدانید .

نسبت به دیگران همدل باشید. اگر کسی (مشتری ، همکار ، مدیر و غیره) برایش سخت است ، مشکلات او را درک کنید. خودتان را به جای آن شخص بگذارید و سعی کنید به چیزهایی فکر کنید که در آن لحظه ممکن است بخواهید بشنوید. فقط مطمئن شوید که حرفه ای و مناسب نقش خود باشید.

 

روی مهارتهای بین فردی کار کنید

 اگر می خواهید بخشی از هر تیم حرفه ای باشید ، مهارت های بین فردی ضروری است. صرف نظر از اینکه در چه زمینه حرفه ای کار می کنید، توانایی کنار آمدن با دیگران و همکاری مشترک بخش مهمی در هر کسب و کاری است.

در هنگام تعامل با دیگران ، مراقب باشید با چه کسی صحبت می کنید و چگونه ممکن است با او برخورد کنید.

قبول کنید که ممکن است دائماً با دیگران موافق نباشید و آنها همیشه با شما موافق نباشند. اشکالی ندارد  می توانید راه هایی برای سازش پیدا کنید یا موافقت خود را با مخالفت اعلام کنید. فقط سعی نکنید با دیگران بحث یا دعوا کنید ، زیرا ممکن است منجر به آسیب دیدن احساسات در روابط حرفه ای شود. در صورت لزوم انتقاد سازنده ای ارائه دهید که شامل گزینه های جایگزین باشد.

از یک همکار مورد اعتماد بخواهید تا مهارت های بین فردیتان را به شما بازخورد دهد. به آنها بگویید در حال توسعه مهارت های بین فردی خودهستید و می‌خواهید بدانید چگونه با دیگران برخورد می کنید.

مهارت های رهبری را بیاموزید

 اگر امیدوار هستید که یک حرفه ای موفق می‌شوید، احتمالاً آرزوی دستیابی به نقش رهبری را دارید. بهترین راه برای آماده شدن برای آن نقش این است که مهارت های رهبری خود را قبل از ارتقاء به نقش مدیریتی توسعه دهید.

نیازهای دیگران و نیازهای شرکت را بر نیازهای خود ترجیح دهید.

دیگران را توانمند سازید. افراد دیگر را به خاطر کارشان تحسین کنید و موفقیت آنها را هر روز جشن بگیرید.

به یاد داشته باشید که هر اقدامی به هویت شما به عنوان یک رهبر کمک می کند. به جای اینکه به هر اقدام یا تعامل به عنوان یک رویداد منفرد نگاه کنید، آنها را مجموعه ای از مراحل مسیر موفقیت و رهبری در نظر بگیرید.

مهارت های تصمیم گیری آگاهانه را تمرین کنید. اطمینان حاصل کنید که هر تصمیمی که می گیرید برای شما و شرکت فرصت های جدیدی ایجاد می کنید.

 

قبل از اینکه دیگران از شما درخواست کنند به آنها کمک کنید

 راه آسان برای نشان دادن متمایز بودن شما به همکاران و مافوقتان این است که قبل از اینکه دیگران از شما درخواست کنند به آنها کمک کنید. اگر همدلی را تمرین می کنید و بر مهارت های رهبری خود کار می کنید متوجه خواهید شد دیگران چه موقع در پروژه با مشکل مواجه می شوند.

 اکثر افرادی که با آنها کار می کنید در صورت تمایل از شما کمک میخواهند، اما ارائه کمک شما قبل از اینکه دیگران از شما درخواست کنند شما را از بقیه متمایز می کند.

فقط کمک کلی یا مبهم ارائه ندهید. توجه داشته باشید که دیگران روی چه چیزی کار می کنند یا با آن مشکل دارند آن وقت راه های خاصی را برای کمک به آن پروژه ارائه دهید.

در هر مرحله قدردانی کنید

بسته به رشته ای که در آن کار می کنید ، ممکن است به راحتی احساس کنید که شغل شما مهمتر از مشاغل دیگران است. هیچ موقعیتی در محل کار شما نمی تواند بدون تلاش خستگی ناپذیر کارمندان دیگر کار کند ، در بسیاری از مواقع این تلاش ها نادیده گرفته می شود.

اگر می خواهید روابط حرفه ای قوی ایجاد کنید ، باید به همه افرادی که با آنها کار می کنید و کسانی که برای شما کار می کنند احترام بگذارید و از آنها قدردانی کنید.

اگر کسی مرتکب اشتباهی شد، قبل از اینکه فقط اشتباه او را گوش زد کنید بابت کارهایی که به درستی انجام شده او را تشویق کنید و در مورد نحوه انجام بهتر آن کار در آینده راهنمایی لازم را ارائه دهید.

در تحسین دیگران صادق باشید. و از افراد بابت کارهایی که انجام داده اند، قدردانی کنید.

به همکاران و کارکنان خود علاقه نشان دهید

اگر می خواهید روابط حرفه ای قوی ایجاد یا تقویت کنید ، به زندگی همکاران و کارکنان خود علاقه واقعی نشان دهید. به یاد داشته باشید که هر کارمند انسانی است که افکار و احساسات شخصی و تجربیات معناداری دارد.

وقتی در محل کار به دیگران علاقه نشان می دهید، حرفه ای رفتار کنید. سوالات نامناسب نپرسید و هیچ کس را مسخره نکنید. در عوض، بپرسید آیا همکاران یا کارمندان شما آخر هفته/تعطیلات/خوبی راگذرانده اند، و اگر فردی که با او صحبت می کنید در مورد کارهایی که انجام داده توضیح بیشتری داد، از آن به عنوان فرصتی برای شناخت بهتر او استفاده کنید.

به جای صحبت کردن، گوش دادن را تمرین کنید. بدانید که دیگران در محل کار شما چه چیزهایی را دوست دارند یا دوست ندارند و سعی کنید آنها را در سطح انسانی بدون قضاوت درک کنید. یک کسب و کار خوب، کارکنان خود را حفظ میکند نه اینکه فقط جذب و استخدام انجام دهد.

 

شبکه سازی را تمرین کنید.

 شبکه سازی یک راه مهم برای ایجاد و گسترش روابط حرفه ای است. به جای آنکه در وضعیتی قرار بگیرید که به صورت کورکورانه امیدوار به ایجاد نوعی ارتباط باشید، آماده شبکه سازی شوید و مهارت های مناسب را یاد بگیرید.

در رویدادهای شبکه ای در زمینه فعالیت خود شرکت کنید و هرگونه گردهمایی حرفه ای را در کار خود به عنوان یک فرصت بالقوه برای ایجاد ارتباط با دیگران در نظر بگیرید.

کسی را برای ملاقات نادیده نگیرید، ممکن است شخصی خاص برای شبکه سازی مورد نظر شما باشد اما گاهی آن شخص وقت ندارد یا تمایل ندارد با شما ارتباط برقرار کند این موضوع شما را ناراحت نکند و دست از شبکه سازی و ارتباط با افراد برندارید. هر کسی که در هر حرفه ای ملاقات می کنید می تواند مهم باشد و شما می توانید برای آن شخص مهم باشید.

برنامه داشته باشید، این مهم است که بدانید در مورد چه چیزی می خواهید صحبت کنید و چه نوع رابطه ای حرفه ای را می خواهید ایجاد کنید ، اما با این فکر، پیشنهاد یک غریبه برای تعامل را رد نکنید.

در همه حال گشاده رو، صادق و دوست باشید. این به شما کمک می کند تا با افرادی آشنا شوید که دیگران می خواهند با آنها کار کنند و به شبکه های حرفه ای خود دعوت کنند.

تماس هایی را که ایجاد کرده اید پیگیری کنید و مطمئن باشید که پیشنهادهایی را که ممکن است به دیگران داده اید دنبال کنید. این به دیگران نشان می دهد که شما فردی هستید که حرف خود را می زنید و ممکن است در آینده فردی مفید برای ارتباط باشید.

مسوولیت اعمال خود را بپذیرد.

مسئولیت پذیری یعنی در مورد دستاوردهای خود فروتن نباشید، اما باید مسئولیت اشتباهات خود را نیز بر عهده بگیرید. سعی نکنید تقصیر را کنار بگذارید و از اشتباهات خود بیش از حد دفاع نکنید. به سادگی قبول کنید که اشتباهی رخ داده است، اقدامی را که باید متفاوت انجام میدادید، بپذیرید و از این حادثه به عنوان یک تجربه یادگیری استفاده کنید.

تلاش برای سرزنش دیگران در مورد اشتباهات شما ممکن است باعث شود که در حال حاضر نسبت به خودتان احساس بهتری داشته باشید، اما همکاران یا کارمندان شما از سرزنش شما ناراحت شوند، مدیران شما ممکن است احترام خود را نسبت به شما از دست بدهند.

مهم است که مسئولیت خطاهای خود را بر عهده بگیرید، اما مهمتر از آن این است که سعی کنید از اشتباهات درس بگیرید و آنچه در دفعات بعدی می توانید متفاوت انجام دهید را بیابید و ادامه دهید.

 

به خودتان انگیزه دهید.

در دنیای حرفه ای، هیچ کس به شما در برنامه ریزی زمان یا ایجاد انگیزه در پروژه ای که از آن ترسیده ایدکمک نخواهد کرد. شما باید قدرت و مسئولیت خود را فرا بگیرید تا محرک خودتان باشید. این بدان معناست که ریسک های حساب شده و آگاهانه ای را اتخاذ کنید، ایده های جدیدی ارائه دهید و همیشه برنامه داشته باشید.

منتظر نمانید تا کار به شما واگذار شود. اگر کار خود را به پایان رساندید، به رئیس خود اطلاع دهید و کار بیشتری بخواهید. این امر ابتکار و اخلاق کاری قوی را نشان می دهد.

زمان خود را مدیریت کنید. از مهلت پیش بینی شده جلوتر باشید. از قبل بدانید چه قسمت هایی از پروژه شما باید در چه تاریخ های تکمیل شود. به این ترتیب شما می توانید طبق برنامه پیش روید (یا حتی زودتر از زمان مشخص شده پروزه را به پایان برسانید)، با این روش، روی همکاران و مدیران خود تأثیر بسزایی خواهید گذاشت.

درخواست کردن را یاد بگیرید.

درخواست کنید، خواهان توضیح باشید، فرصت ها به ندرت بدون هیچ گونه تلاشی به دست می آیند و همین امر در مورد فرصت های حرفه ای نیز صادق است. اگر دستورالعمل های مدیر یک پروژه مبهم است، توضیح بیشتری بخواهید. اگر در پروژه ای به کمک نیاز دارید، از شخصی که به کار او اعتماد دارید بپرسید که آیا می تواند به برنامه شما نگاه کند. اگر می خواهید ارتقا یا افزایش حقوق داشته باشید، باید برای آن درخواست دهید. درخواست کردن ضرری برای شما ندارد. اگر با افراد معقول کار کنید، احتمالاً پاسخ منطقی دریافت خواهید کرد. درخواست بعضی موارد، از جمله درخواست مسئولیت بیشتر یا پروژه های اضافی، نه تنها شهرت شما را افزایش می دهد، بلکه می تواند باعث شود احساس رضایت بیشتری در کار خود داشته باشید.

اهداف هوشمندانه ایجاد کنید.

داشتن هدف برای بهتر شدن خود ، هم در زندگی شخصی و هم در زندگی حرفه ای مهم است. اما اهدافی که تعیین می کنید باید SMART باشد، S.M.A.R.T مخفف ۵ کلمه زیر است

  • Specific
  • Measurable
  • Achievable
  • Results-focused
  • Time-bound 

S. هدف باید خاص باشد: ساده و واضح باشید با آنچه که امیدوار هستید به آن برسید. به عنوان مثال ، به جای اینکه مبهم بخواهید در محل کار خود بهتر عمل کنید ، یک هدف مشخص مانند دستمزد گرفتن یا ارتقاء را در نظر داشته باشید.

M. قابل اندازه گیری باشد: وقتی اهداف خود را ایجاد می کنید ، مطمئن شوید که می توان آنها را اندازه گیری کرد. به این ترتیب شما تصور روشنی از اینکه آیا به هدفتان رسیده اید یا خیر ، خواهید داشت. به عنوان مثال ، اگر هدف شما مربوط به کار است ، ممکن است بخواهید هدف خود را با افزایش یا عدم افزایش حقوق یا مسئولیت های خود بسنجید.

A.دست یافتنی باشد: مطمئن شوید که اهداف شما واقعی و مرتبط با حرفه شما هستند. یک هدف دست یافتنی خوب باید شما را به اندازه کافی برای آزمایش توانایی های خود تحت قرارفشار دهد ، اما در نهایت به اندازه کافی واضح تعریف شده باشدتا بتوانید به هدف نهایی خود برسید. به عنوان مثال ، به جای هدفگذاری برای مدیرعامل شدن در شرکت، برای ارتقاء در موقعیتی که واقعاً واجد شرایط آن هستید، تلاش کنید. همیشه می توانید از آنجا به سمت بالا حرکت کنید، اما با موقعیتی شروع کنید که در این مقطع زمانی واقع بینانه و دست یافتنی است.

R.اهداف متمرکز بر نتایج: اهدافی را خلق کنید که نتایج تلاش شما را اندازه گیری می کند، نه فعالیت های شما.

T.زمان مشخص داشته باشد: یک چارچوب زمانی مناسب تنظیم کنید بطوریکه احساس فوریت ایجاد کند که شما را به انجام کار برانگیزد ، به اندازه ای باشد که بتوانید به هدفتان برسید. به عنوان مثال، سعی نکنید تا پایان هفته ارتقا شغلی پیدا کنید. یک بازه زمانی مناسب بازه ای بین شش تا هشت ماه آینده است در این مدت سخت کار کنید، ارزش خود را به رئیس و همکاران خود ثابت کنید و سپس با رئیس خود تماس بگیرید و درخواست افزایش حقوق یا ارتقاء شغلی دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *